Caroline Brons van Brons associaties mediation en coaching is een ervaren en gecertificeerd MfN registermediator werkzaam in de stad Utrecht en in de regio Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en Maarssen. Zeist, Breukelen en Amersfoort, Alphen aan de Rhijn, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Woerden. Ook werkt Brons associaties in Amstelveen, Amsterdam in samenwerking met het Coachhuis.

Actief in zowel de (complexe) particuliere als de zakelijke markt.

Zij behartigt de belangen van alle betrokken partijen in de mediation. Als MfN registermediator Utrecht is Caroline een betrokken, mensgericht en positief ingesteld persoon met gevoel voor humor. Het is haar missie om te voorkomen dat pijnlijke processen verder escaleren en mensen een positieve volgende stap zetten in een oplossing die voor iedereen redelijk is.

Als familiemediator bemiddelt zij bij relaties in de familiesfeer die vastgelopen zijn en zorgt dat de verstandhouding weer herstelt.
Enerzijds zorgt zij in een echtscheiding dat alle praktische kanten van een echtscheiding worden geregeld, niet alleen alle zakelijke en juridische belangen, anderzijds ook de menselijke kant, waarbij de belangen van de ouders EN de kinderen centraal staan worden behartigd in een mediation. Die combinatie ligt haar erg goed als mediator.

Haar visie is namelijk: mediation is maatwerk voor mensen.

Voor werkgevers en werknemers in arbeidsmediation en zakelijke mediation bij conflicten
MfN registermediator mr Caroline Brons houdt de regie en werkt samen met alle stakeholders aangesloten bij Brons associaties naar een oplossing. Namelijk die zo positief mogelijk uitwerkt voor alle betrokkenen.

Brons werkt in de stad Utrecht op de locaties in Utrecht-Oost en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer vanuit verschillende richtingen in de regio,


    Oorsprongpark 7, Utrecht


    Ook in hartje Utrecht op Hoog Catharijne kunt u bij ons een afspraak maken. Catharijnesingel 56 (Hoog Catharijne)