Associates

Brons werkt samen met een netwerk van mediators, coaches en professionals met ieder een eigen expertise. Deze kunnen desgewenst worden betrokken voor optimalisatie van processen of separate opdrachten uitvoeren.

Carole Arnold Bik

Carole Arnold Bik

Mediator en coach en vertrouwenspersoon

Begeleiding ex partners, ouders met kinderen, ook in samengestelde gezinnen. Carole is tevens een bevlogen coach en heeft veel expertise in de omgang en relatie met de ander(en), partners, familie, ex-partners en kinderen. Tevens begeleiding van jongvolwassenen op een open, oprechte en natuurlijke manier. MfN registermediator en co mediator bij Brons.

Caroline Brons

mr Caroline Brons

Mediator en verbinder bij (pre) conflicten op verschillende rechtsgebieden

Christina Hosman

Drs. Christina Hosman

Mediator

MfN registermediator, kies begeleider, allround mediator in complexe scheidingen en co mediator bij Brons.

Noloc profesional bij Brons & associates Mediation en coaching

Isabelle Hamer

Loonbaancoach NOLOC

Laat je vooral door een professional langs andere invalshoeken aan de hand meenemen, als je vastloopt in je functie of op zoek bent naar ander werk. Weten wie jij bent, waar jij wilt zijn, en kan werken en doen waar jij goed in bent. Dat is handig, duurzaam en jouw succesfactor voor een volgende stap in je loopbaan.

Otto Philipse BV Leiden

Otto Philipse

Financieel en fiscaal raadgever bij scheiden

Financiële advisering in scheidingszaken. Door samen met hen de financiële en fiscale kant van de scheiding invulling te geven krijgen scheidende stellen optimale ondersteuning. De combinatie van een zeer gedegen financiële achtergrond en ruime ervaring in financiële advisering in scheidingen blijken van hem een ideale sparring partner te maken bij het beoordelen en adviseren over financiële en fiscale zaken.

lotte

Lotte Lancee

coach en psycholoog

Lotte is een nuchtere coach met een therapeutische achtergrond, aangeboren nieuwsgierigheid en een sterke radar voor bullshit. Dat betekent niet dat ze komt therapeuten, maar wel dat ze altijd focust op de onderlaag. Lotte begeleidt en coacht ondernemende professionals en leidinggevenden in persoonlijke en professionele groei.

Frits Henstra

mr Frits Henstra

Advocaat en MfN registermediator

Frits is advocaat en mediator in hart en nieren. Gedreven en betrokken. Ervaren in procedures en scherp in onderhandelingen. Frits staat met name ondernemers bij. Dat doet hij op alle rechtsgebieden waar een onderneming mee te maken krijgt: arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, etc.

Frits wil uw onderneming leren kennen en u in brede zin bijstaan; vooruit denken en problemen vóór zijn.

Cees Hazenberg

Mr Cees Hazenberg

Coach

Coach, facilitator en supervisor voor hoger management en professionals in de zorg en bij de overheid. Focus op de juiste vragen stellen, ook als die ongemakkelijk zijn, om cliënten te begeleiden naar een gewenst niveau.

LVV vertrouwenspersoon

Peter Clark

Vertrouwenspersoon, coach en mediator

Relaties met en tussen mensen staat centraal. Dit bij het oplossen van geschillen, het optimaliseren van communicatie en het aankaarten van ongewenst gedrag.

Hierbij ga ik uit van de mogelijkheden en van de kracht van mensen.

PeteR is gecertificeerd externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit, coach en mediator en voorzitter van de werkgroep externe vertrouwenspersonen van de Landelijke Vereniging Van Vertrouwenspersonen.

Gerdie Twisk

Gerdi Twisk

Coach

Begeleiding cliënten op mbo-hbo niveau die zijn vastgelopen in hun werk en loopbaanbegeleiding. In vertrouwen en in veiligheid samen op zoek naar een geschikte baan die bij jou past en waar jij je thuis voelt is haar streven.

Gerdi heeft een brede achtergrond in de media en in de zorg, haar ervaring maakt dat zij het positieve uit mensen weet te halen. Het doel is tenslotte een plek en weer een baan te vinden die bij jou past.

Simone Kalff

Mr Simone Kalff

Mediator in arbeidskwesties, coach-mediator in begeleiding van teams en groepen.

Senior MfN registermediator in arbeidsmediation en teamcoaching. Begeleidt samenwerkingsproblemen op de werkvloer, communicatieproblemen en vertrouwenskwesties. Naast reintergratie kwesties en exitmediation.

Contact

Bezoekadres
Oorsprongpark 7, Utrecht
Catharijnesingel 56 (HC), Utrecht
e.a. locaties in Nederland i.s.m. Het Coachhuis

Telefoon
06 – 29 60 89 27

Email
carolinebrons@bronsassociates.nl