Associates

Brons werkt samen met een netwerk van mediators, coaches en professionals met ieder een eigen expertise. Deze kunnen desgewenst worden betrokken voor optimalisatie van processen of separate opdrachten uitvoeren.

Carole Arnold Bik

Carole Arnold Bik

Mediator en coach en vertrouwenspersoon

Caroline Brons

mr Caroline Brons

Privacy professional, mediator en coach

Caroline is sinds 2014 full time MfN registermediator, mediator en verbinder bij (pre) conflicten op verschillende rechtsgebieden. In 2018 was zij gedurende de invoering van de AVG een lange periode werkzaam als privacy consultant. Sinds 2022 is zij nu vooral werkzaam en inzetbaar als Privacy professional, naast coaching en mediation. Caroline zet zich in om de Associates in het collectief onder de aandacht te brengen van opdrachtgevers, gericht op duurzame relaties en zonder winstoogmerk.

Christina Hosman

Drs. Christina Hosman

Mediator

Christina is een zeer ervaren MfN registermediator voornamelijk op het gebied van echtscheidingen, echter ook een allround mediator en co mediator bij de associates.

Noloc profesional bij Brons & associates Mediation en coaching

Isabelle Hamer

Loonbaancoach NOLOC

Isabelle is een zeer ervaren coach die werknemers begeleidt die zijn  vastgelopen in hun functie of op zoek zijn naar ander werk. Weten wie jij bent, waar jij wilt zijn, en kan werken en doen waar jij goed in bent. Dat is handig, duurzaam en jouw succesfactor voor een volgende stap in je loopbaan is haar motto.

Otto Philipse BV Leiden

Otto Philipse

Financieel en fiscaal raadgever bij scheiden

Otto is bij de associates als financiële adviseur in scheidingszaken aangesloten. De combinatie van een zeer gedegen financiële achtergrond en ruime ervaring in financiële advisering in scheidingen blijken van hem een ideale sparring partner te maken bij het beoordelen en adviseren over financiële en fiscale zaken in het algemeen.

lotte

Lotte Lancee

coach en psycholoog

Lotte is bij de associates aangesloten als coach en inzetbaar bij bedrijven en organisaties als  individuele begeleider. Zij is een nuchtere coach met een therapeutische achtergrond, een aangeboren nieuwsgierigheid en een sterke radar voor bullshit. Dat betekent niet dat ze komt therapeuten, maar wel dat ze altijd focust op de onderlaag. Lotte begeleidt en coacht mensen in hun persoonlijke en professionele groei.

Frits Henstra

mr Frits Henstra

Advocaat en MfN registermediator

Frits is advocaat en mediator in hart en nieren. Gedreven en betrokken. Ervaren in procedures en scherp in onderhandelingen. Frits staat met name ondernemers bij. Dat doet hij op alle rechtsgebieden waar een onderneming mee te maken krijgt: arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, etc.

Frits wil uw onderneming leren kennen en u in brede zin bijstaan; vooruit denken en problemen vóór zijn.

Cees Hazenberg

Mr Cees Hazenberg

Coach

Cees is een vertrouwde en ervaren coach, facilitator en supervisor voor hoger management en professionals met name in de zorg en bij de overheid. Focus op de juiste vragen stellen, ook als die ongemakkelijk zijn, om cliënten te begeleiden naar het gewenste niveau.

LVV vertrouwenspersoon

Peter Clark

Vertrouwenspersoon, coach en mediator

Peter is een gecertificeerd externe vertrouwenspersoon en heeft veel ervaring in omgaan met ongewenste omgangsvormen en gedrag, hij is ook coach en mediator en voorzitter van de werkgroep externe vertrouwenspersonen van de Landelijke Vereniging Van Vertrouwenspersonen en daarmee een zeer ervaren vertrouwenspersoon. Relaties met en tussen mensen staat centraal. Dit bij het oplossen van geschillen, het optimaliseren van communicatie en het aankaarten van ongewenst gedrag. Zijn juridische achtergrond helpt hem met het scherp stellen van ieders rol.

Contact

Bezoekadres
Oorsprongpark 7, Utrecht
Catharijnesingel 56 (HC), Utrecht
e.a. locaties in Nederland i.s.m. Het Coachhuis

Telefoon
06 – 29 60 89 27

Email
caroline@bronsassociates.nl