Caroline Brons

Mr Caroline Brons, Privacy jurist, Data ethiek adviseur, MfN registermediator stond aan de wieg van Brons & Associates.

Met een scherp oog voor de menselijke maat, richt Brons & Associates zich op afspraken voor nu en in de toekomst. De associates denken vanuit oplossingen in privacy, data ethiek en arbeidsgeschillen, zakelijke mediation en coaching en teambemiddeling. Gedreven, ervaren, positief en conflict oplossend.

Naast emoties, spelen juridische, financiële en fiscale zaken een belangrijke rol in het afronden van een mediation-proces waar alle partijen achter kunnen staan; privé of zakelijk. Brons & Associates kan de brug slaan naar oplossingen die kostbare en langdurige juridische procedures voorkomen.

Het werkgebied van Brons & Associates ligt in Utrecht en omgeving. Naast de vestigingen in Utrecht, Leidse Rhijn, Vleuten, Maarssen en Nieuwegein, beschikken wij over betrouwbare confidentiële ruimten in samenwerking met Het Coachhuis, waardoor wij beschikken over confidentiële spreekruimten in de hele regio en ook in de regio Amsterdam.

Brons werkt samen in een netwerk met co-mediators, coaches en specialisten, die waar nodig worden betrokken in het proces. Deze associates hebben elk een eigen specialiteit; van financiële, fiscale expertise en arbeidsrecht, tot coaching in loopbaanbegeleiding, re-integratie en verzuim, reorganisaties, motivatieprogramma’s en cultuuromslag.

Brons biedt haar diensten ook aan in de Engelse taal voor internationale mediation en coaching. Click here for an English version of a profile.

Associates

Carole Arnold Bik

Carole Arnold Bik

Arthur Israels

mr Arthur Israels

Makiri Mual

Christina Hosman

Drs. Christina Hosman

lotte

Lotte Lancee

Otto Philipse

Frits Henstra

mr Frits Henstra

Simone Kalff

Mr Simone Kalff

Contact

Bezoekadres
Oorsprongpark 7, Utrecht
Catharijnesingel 56 (HC), Utrecht
e.a. locaties in Nederland i.s.m. Het Coachhuis

Telefoon
06 – 29 60 89 27

Email
caroline@bronsassociates.nl