Mediation particulier

De mediation op particulier/persoonlijk gebied strekt zich uit van echtscheidingen, vermogensverdeling, alimentatieberekening, ouderschapsplan, scheidingsconvenanten, familieaangelegenheden en erfrecht.  Mediation is altijd maatwerk voor mensen waar je samen de oplossingen bepaalt; met respect en grip op de situatie.

Brons geeft daarin informatie, financieel advies bij echtscheidingen en denkt mee. Onpartijdig of beter meer-partijdig met oog voor alle aspecten die geregeld moeten worden in het belang van alle partijen en ook voor kinderen.

Als je samen kiest voor de belangen van kinderen en daarmee herzieningsmogelijkheden in convenant bij echtscheidingen en ouderschapsplan. Juist omdat je niet in de toekomst kunt kijken en de relatie als ouders verder gaat.

Als mediator praten wij ook met de kinderen, als ouders (en kinderen) dat wensen, zodat zij zich ook gehoord voelen.
Bel of mail ons voor een kennismaking.

Caroline Brons

Tarieven en voorwaarden

Tarieven in mediation zijn afhankelijk van de wensen en behoeftes van de individuele cliënten en inschatting van kosten en planning. Brons rekent een uurtarief van €165 exclusief 21% btw in mediation. Een gemiddelde (echt)scheiding neemt circa 8-10 uren in beslag. Naast standaardtarief van €543 rechtbankprocedure. Wij rekenen geen extra kosten door. Na een vrijblijvend en gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek, krijgt u een prijsopgave/ offerte van de geschatte kosten in uw situatie.

Subsidies /voorwaarden en rechtsbijstand

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie, toevoeging in mediation of dat uw verzekering mede kosten dekt. Brons werkt met erkende en geregistreerde mediators en coaches en mag deze voor u aanvragen als u daarvoor in aanmerking komt. Brons zoekt dit graag voor u uit. Klik op deze link voor De Raad voor Rechtsbijstand.

Contact

Bezoekadres
Oorsprongpark 7, Utrecht
Catharijnesingel 56 (HC), Utrecht
e.a. locaties in Nederland i.s.m. Het Coachhuis

Telefoon
06 – 29 60 89 27

Email
caroline@bronsassociates.nl